De bästa Android-applikationerna 2021

Årets bästa Android-applikationer innehåller ett webbaserat mediamonster, en videokorrekturläsare och en webbaserad spelfunktion.

Det är svårt att föreställa sig att Android-applikationer inte fanns för lite mer än 10 år tidigare. För närvarande är de en grundläggande del av många Android-klienters vardagliga existens. Google Play-butiken skickades in med applikationer, och från och med 2021 har den utvecklats till ett djungelgym med över 2,8 miljoner applikationer som har förändrat hur vi förmedlar, reser, sitter framför tv:n och stökar.

Trots utvecklingen av Android-applikationer har Google intensifierat sitt mobiltelefonspel med ankomsten av Google Pixel 6 och Pixel 6 Star. De vidareutvecklade kameraspecifikationerna, batteritiden och det interna Tensor-chippet betyder att nu tillgängliga applikationer kommer att prestera bättre. Dessutom finns det bättre kvalitetsinnovation för framtida tillämpningar
Dessa Android-applikationer som valts ut av CNET-personal presenterades något nyligen och fick antingen en betydande uppdatering eller blev standard på ett sätt som vi inte hade sett tidigare. (Två av våra val är också på vår sammanfattning av bästa iPhone-applikationer 2021.) Här är årets bästa Android-applikationer.

Tick ​​tack

TikTok är en social videoapplikation som låter dig göra inspelningar som matchar läpparna, flytta till låtar eller göra korta inspelningar på något du är sugen på. Applikationens berömmelse svämmade över under de första månaderna av pandemin i , och samlade flera miljarder nedladdningar runt om i världen över Application Store och Google Play. Under det huvudsakliga kvartalet 2020 producerade TikTok miljoner lanseringar – – flest nedladdningar för någon applikation någonsin under ett kvartal, vilket indikeras av Sensor Pinnacle-information.

Det bör noteras att TikTok har utforskats av den amerikanska regeringen för potentiella säkerhetsrisker och dess skissartade skyddsrepetitioner. På senare tid har ansökan haft ett möte med den amerikanska senaten när det gäller mer ungdomliga kunders säkerhet. Det mötet kan leda till extra antagande för att säkerställa mer ungdomliga kunder.

TikTok-tillverkare kan precis som andra som gör inspelningar på sin Android-telefon utnyttja Error Video Impacts, som låter dig ta fotografier och inspelningar och lägga till över 100 kanaler och effekter successivt, inklusive Retro VHS, Shadow, Xray och Neon. Du kan importera musik från din telefon och lägga till den i dina inspelningar. Du kan på samma sätt importera inspelningar från din egen utställning och lägga till kanaler, ändra perspektivproportioner och produktinspelningar med höga mål för att dela med onlinemedia som TikTok, Instagram, IGTV, Facebook och Snapchat.

Mer än 50 miljoner individer har laddat ner Error Video Impacts, vilket indikeras av inlägget i Play Butik. Från och med oktober har fler än individer bedömt applikationen och gett den av 5 stjärnor i Play Store. Misfire Video kräver Android och uppåt

Google Stadia

Googles webbaserade datorspelsfunktion Stadia låter dig stöka runt på telefoner, arbetsstationer, arbetsområden och tv-skärmar. Stadia-appen fungerar som ett centrum där du kan hantera ditt Stadia-konto, konfigurera din regulator, göra köp, övervaka dina fångster och stöka runt (beroende på din telefon). Medan den faktiska hjälpen har sett blandade granskningar, har fler än kunder bedömt applikationen 3,7 av 5 stjärnor i Play Store.

Du kan ladda ner Google Stadia-appen från Play Butik gratis, men spel värderas oberoende, precis som paketet för att ansluta det till din TV.

Hederlig skyldighet: Bärbar

Hederlig skyldighet Portable såg miljoner nedladdningar över hela världen under de första två månaderna av leveransen, enligt information från Statista. Nästan miljoner av dessa nedladdningar kom från USA. Medan den bärbara formen av det välkända första-individuella skjutspelet hade en smärtsam leverans från distributören Activision Snowstorm, verkar dessa problem till stor del ha lösts och hindrade inte individer från att ladda ner spelet.

Skyldighet till hands: Versatile har över miljoner granskningar i Play Store och 4,3 av 5 stjärnor. Du kan ladda ner Obligation till hands: Mångsidig gratis i Play Store, med diskretionära köp i spelet. Den är också tillgänglig för iOS.

Disney Förutom

Realtidsfunktion Disney Utöver har behållit sin kraft under 2020, skaffat anslag för Play Store Clients’ Decision Application. Scenen har ett anmärkningsvärt urval av filmer och program, inklusive Disney-konstverk, precis som Star Wars, Wonder, Pixar och Simpsons. Disney har från och med nu rullat ut vissa förbättringar för att fungera på streamingupplevelsen, inklusive att lägga till en återuppta-knapp.

Du kan föredra Disney utöver för varje månad eller $80 per år. Du kan också paketera Disney Besides, Hulu med kampanjer och ESPN förutom för varje månad, eller varje månad för Hulu utan annonser. Du kan ladda ner applikationen på Android och iOS.

Google Guider

Google Guides har blivit en av de mest välkända applikationerna i USA när det gäller publikräckvidd, enligt information från Statista. Applikationen har höjdpunkter som i förklädningsläge, en hastighetsmätare, avslöjande av trafikhändelser och hastighetskontrolldetaljer, vilket gör den betydligt mer värdefull (och mer seriös med Googles andra ruttapplikation, Waze). Nya höjdpunkter läggs också till konsekvent för att hjälpa människor att se när ett område är allmänt packat eller en mer miljövänlig metod för resa.

Ablo

Ablo är en korrespondensapplikation som sätter dig i kontakt med godtyckliga individer från den ena sidan av planeten till den andra, och dechiffrerar dina samtal och videor gradvis, fast besluten att hjälpa dig att ta reda på om en annan kultur, öva ett språk eller umgås med individer att åka med runt om i världen. Ablo kan verka som ytterligare en form av den ökända Chatroulette; ändå sätter det fler riktlinjer och skyldiga parter kommer igång med ansökan.

Ablo har över 10 miljoner nedladdningar, vilket framgår av dess inlägg i Play Store, och fler kunder har bedömt det, med en normal av fem stjärnor. Du kan ladda ner Ablo gratis i Play Store.

Leave a Comment