Faror med artificiell ålder Spot Faders

Häromdagen stötte jag på ett flygblad från ett företag som annonserade några av dess “effektiva” åldersfläckar. Jag blev chockad när jag läste informationen i det flygbladet. Jag är faktiskt förvånad över att föreställa mig att människor även idag använder ålderdomliga, konstgjorda tekniker för att bli av med sådana problem. Jag blev så arg efter att ha läst att jag bestämde mig för att skriva ner den här artikeln och kommunicera den till så många människor som möjligt.

Låt mig berätta i detalj vilka ålderspotfaders som nämndes i det flygbladet.

Laserbehandling
Kemisk peeling
Mikrodermabrasion

Låt oss titta på dessa åldersfläckfaders en efter en

Laserbehandling


Det handlar om att behandla det drabbade området med hjälp av en laser. Det kräver vanligtvis flera sessioner och de garanterar att de tar bort fläckarna. Var uppmärksam här, lasern fungerar bara på befintliga fläckar; det fungerar inte på grundorsaken. Det betyder att i samma ögonblick som du går ut i solen kommer dessa fläckar att komma tillbaka igen.

När det gäller smärtan, ja, det är smärtsamt, även deras hemsida bekräftar om smärtan. Därefter kommer prissättning, vi är inte kändisar eller miljonärer, som kan spendera en förmögenhet på huden. Vi är människor som tjänar pengar på att göra hårt arbete och för oss räknas varje krona.

Varför skulle du eller jag gå och få en laserbehandling när vi vet det

  1. Det är tillfälligt
  2. Det är dyrt
  3. Det är smärtsamt

Kemisk peeling
Denna process innebär att man applicerar en lösning av kemikalier och låter den sippra in i den skadade huden. Den här lösningen är så stark att den löser upp den skadade huden, det låter hemskt för mig. Jo, dessa företag medger att det klåda och irritation under behandlingen men de hävdar att det är tillfälligt.

Återigen, denna behandling är tillfällig eftersom den bara tar bort den skadade huden och exponerar den inre fräscha huden. Hur är det med att behandla grundorsaken?

Mikrodermabrasion
Detta är den farligaste av alla åldersfläckfaders. Det går ut på att skrubba huden med fina slipmedel för att ta bort det yttre lagret av huden och exponera det inre. I vissa fall är slipmedlen krämer med slipande partiklar.

Låter inte detta omänskligt? Åtminstone skulle jag aldrig någonsin låta mig gå igenom detta elände, det också för en tillfällig fix.

Vad är lösningen då?


Lösningen är att använda sig av naturliga kosmetiska produkter, som består av naturliga ingredienser. Vid åldersfläckar angriper sådana ingredienser grundorsaken som ansamling av melanin.

Dessa ingredienser är säkra och har inga biverkningar, och därför är de mycket bättre än många åldersfläckfaders som finns på marknaden.

I ett nötskal, lita aldrig på konstgjorda åldersfläckar och börja använda naturliga produkter. Dessa produkter är säkra, effektiva och attackerar hudproblemen vid roten. Så slösa inte mer tid, kom igång och lär dig mer om dessa produkter på internet och börja använda dem.

Kerri Doyle är en forskare, konsument och förespråkare för naturliga hudvårdsprodukter. Hon delar med sig av sin forskning om naturlig hudvårdshälsa på sin webbplats Skin Health Solution [http://skinhealthsolution.com]. För att upptäcka banbrytande, anti-aging hudvårdsprodukter rekommenderar hon efter omfattande forskning besök [http://skinhealthsolution.com] idag.

Leave a Comment