Smartech Education

Vi erbjuder ett brett utbud av tekniska, icke-tekniska, yrkesmässiga, konkurrenskraftiga, akademiska, språkkurser som är viktiga för att få bra jobb. Vi är mer fokuserade på att tillhandahålla jobbbaserad utbildning där vi har starka kopplingar till olika företag. Smartech fungerar också som en e-learning-plattform för dig som vill lära dig online.

Bortsett från detta, fortsätter vårt vertikala företag att organisera workshops, seminarier, konferenser, webbseminarier, praktikplatser etc för att främja kompetensen hos unga yrkesverksamma. Under den tekniska revolutionens era har det blivit det primära motivet för alla att vara tekniskt kunniga. Begreppen förändras i snabb takt.

För att bibehålla rytmen med en så snabb förändring, etablerades Smartech Education Private Limited 2017 av en grupp entreprenörer och frilansare. Tidigare lanserade Smartech sin flygel, Smartech World som var tänkt att genomföra workshops, utbildningar, seminarier, webbseminarier, konferenser och praktik för skolor med högskolestudenter, företag och yrkesverksamma.

Tanken var bara att belysa teknikens värdighet för nuvarande generation. Alla använder datorer, bärbara datorer, smartphones eller prylar i det dagliga livet, men att känna till funktionerna hos dessa enheter är den viktigaste utmaningen. Eleverna uppskattade särskilt idén med workshops som fick Smartechians att tänka mer och utöka konceptet.

Eftersom den verkliga potentialen hos ett företag ligger i dess personalstyrka, har Smartech utan tvekan ett mycket välrenommerat team som är nominerad av ett rigoröst screeningtest. Företaget fortsätter att organisera olika evenemang däremellan för att motivera och ge ett gränssnitt i toppklass. Olika gästföreläsare från välrenommerade organisationer är kopplade till Smartech som ansluter till studenterna då och då via webbseminarier.Smartech Education är ett av de bästa utbildningscentret för digital marknadsföring inom saket.

Vi tillhandahåller SEO-utbildning, SMO-utbildning, Affiliate Marketing-utbildning, PPC-utbildning etc. Vi tillhandahåller branschbaserad företagsutbildning. Vi erbjuder även klassrumsutbildning samt onlineutbildning. Gå med för att få jobb inom digital marknadsföring.

Häng runt Smartech om du letar efter det bästa utbildningscentret för webbdesign i Saket. Läroplanen inkluderar huvudsakligen HTML-träning, CSS-träning, javascript-träning, bootstrap-träning, PHP-utbildning etc. Det är den bästa jobborienterade kursen som kan läras i klassrumsutbildning eller via e-lärningsprogram.

Programvarutestning är säkerställt jobborienterad kurs som öppnar dörrar för praktikanter som vill få jobb i välrenommerade multinationella företag. Vi tillhandahåller utbildning i mjukvarukvalitet, manuell testning, automationstestning, UFT(QTP), Selenium WebDriver, KATALON, Agile, ISTQB, databastestning och mobiltestning. Bli en fullstack-testare.

Leave a Comment